Starterswoningen

De appartementen aan de Prins Bernhardstraat zijn starterswoningen met een gebruiksoppervlakte tussen de 74 en 102 m². Er zijn drie typen woningen, gelegen op de 1e, 2e of 3e verdieping. De appartementen hebben allen een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, berging en apart toilet. Enkelen beschikken over een extra (hobby)kamer en/of balkon.

Keuken

De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, keramische kookplaat, motorloze afzuigkap, rvs spoelbak en kastruimte.

Badkamer

De badkamer is voorzien van dubbele wastafel en douche.

Parkeerplaats

Al deze appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats, gesitueerd in de overdekte parkeergarage aan de Burgemeester Frenckenstraat. Bovendien beschikken deze appartementen over een extra berging op de begane grond aan de Prins Bernhardstraat.

Huurprijzen

De huurprijzen van de appartementen aan de Prins Bernhardstraat zijn per maand vanaf  € 821,00 inclusief parkeerplaats en  servicekosten. De hoogte van de servicekosten varieert per type appartement.

Interesse?

Voor de appartementen aan de Prins Bernhardstraat hanteren we een wachtlijst. U kunt zich hiervoor inschrijven. Wanneer een appartement beschikbaar komt waar uw interesse naar uit gaat nemen we contact met u op voor een bezichtiging.

Huisdieren

In het appartementen complex is het niet toegestaan huisdieren te houden of op bezoek te ontvangen.

De type A & C appartementen

Deze appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en inpandige berging.

ca. 74-93 Woonoppervlakte (m²)
2 Slaapkamers
1 Parkeerplaatsen

Type B appartementen

Deze appartementen beschikken over een extra (hobby)kamer, welke vanuit de woonkamer bereikbaar is.

 

ca 86 - 102 Woonoppervlakte (m²)
3 Slaapkamers
1 Parkeerplaatsen

Plattegronden van de woningen

Wij hebben voor u ook plattegronden beschikbaar van de verschillende types. Deze kunt u hieronder downloaden.