Over Midas Wonen

De appartementen zijn gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping.

Ze bestrijken twee zijdes:

  • 22 appartementen zijn gelegen aan de Prins Bernhardstraat; de starterswoningen.
  • 14 appartementen aan de Burgemeester Frenckenstraat; de luxe woningen.

 

Toegankelijk

De appartementen zijn zowel met lift als trap te bereiken, evenals de parkeerplaats en berging. In het gehele appartement zijn geen dorpels aangebracht met uitzondering van toilet en badkamer waar een kunststenen onderdorpel is aangebracht.

Videofoon

De hal van elk appartement is uitgerust met een videofooninstallatie. Deze bestaat uit een zoemer, telefoonhoorn, zwart/wit monitor en deuropenerinstallatie.

Huisdieren

In het appartementen complex is het niet toegestaan huisdieren te houden of op bezoek te ontvangen.

Warmte-Koude-Opslag (WKO)installatie

De appartementen zijn voorzien van een WKO installatie. Dit moderne energiezuinige klimaatsysteem zorgt voor een constante temperatuur in het appartement. Het verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Het systeem is per appartement in te stellen en zodoende aan te passen aan de persoonlijke wensen. Een groot voordeel van het WKO-systeem is, dat de energielasten lager zijn dan van een vergelijkbaar appartement met traditionele verwarming. In het appartement zijn, op de designradiator in de badkamer na, geen radiatoren aanwezig. Er is geen gasaansluiting.

Ventilatie

Keuken, toilet, badkamer en binnenberging zijn voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Ventilatieroosters in de buitenkozijnen of draai-/kiepramen zorgen ervoor dat er steeds voldoende frisse lucht binnenkomt.