Luxe woningen

De appartementen aan de Burgemeester Frenckenstraat zijn ruimer van opzet dan die aan de Prins Bernhardstraat. Ze hebben een gebruiksoppervlakte tussen de 119 en 182 m2. Er zijn drie typen woningen, gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping. De woningen bieden een prachtig zicht op het park c.q. centrum van Asten. De appartementen hebben allen een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, berging en apart toilet. Daarnaast beschikken enkelen over een dakterras (voorzijde), loggia (achterzijde) en/of eigen terras.

Keuken

De keuken is standaard voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, motorloze afzuigkap en rvs spoelbak. Sommige appartementen hebben een keramische kookplaat, andere appartementen hebben een inductie kookplaat. Enkele appartementen zijn daarnaast nog wat luxer uitgevoerd met extra kastruimte of/ en extra apparatuur.

Badkamer

De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, bad en douche.

Parkeerplaats en fietsstalling

Al deze appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats, gesitueerd in de overdekte parkeergarage aan de Burgemeester Frenckenstraat. Er kan een extra berging in de stallingsgarage gehuurd worden. Er is een algemene fietsenberging voor de huurders van deze 14 appartementen, voorzien van diverse oplaadpunten.

Huurprijzen

Appartementen Burgemeester Frenckenstraat: De huurprijzen van de appartementen aan de Burgemeester Frenckenstraat zijn per maand vanaf  € 1.146,10 inclusief parkeerplaats en servicekosten.  De hoogte van de servicekosten varieert per type appartement.

Beschikbaarheid

Er is vanaf januari 2020 een type F appartement beschikbaar. Mocht u interesse hebben dan kunt u ons een bericht sturen dan nemen we contact met u op.

Huisdieren

In het appartementen complex is het niet toegestaan huisdieren te houden of op bezoek te ontvangen.

Type D appartementen

Bestaan uit een grote woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad , separate douche en dubbele wastafel, een apart toilet en een inpandige berging.

ca. 130 Woonoppervlakte (m²)
2 Slaapkamers
1 Parkeerplaatsen

Type E & F appartementen

De type E appartementen hebben dezelfde indeling als type D en beschikken over een extra bergkast naast de keuken.

De type F appartementen zijn bijna gelijk aan de indeling van de type D appartementen, maar hebben een ruimere woonkamer/ keuken en slaapkamer.

 

ca. 120-182 Woonoppervlakte (m²)
2 Slaapkamers
1 Parkeerplaatsen

Plattegronden van de woningen

Wij hebben voor u ook plattegronden beschikbaar van de verschillende types. Deze kunt u hieronder downloaden.